Wybierz swój kraj lub region

South Africa

NL EN

Norwegia

Global

Zacznij pisać, aby uzyskać sugestie

Sugestie wyszukiwania

Sugestie są ładowane

Sugestie dotyczące produktów

Sugestie są ładowane

Bossard China uhonorowany nagrodą Siemens Signaling dla Najlepszego Dostawcy Innowacji

września 21, 2018

BOC Siemens Most Innovative Supplier Award 2018

Podczas szczytu dostawców firmy Siemens Signaling w chińskim mieście Xi'an, który odbył się 11 lipca tego roku, wyróżniono partnerów o wyjątkowej wydajności, wartości dodanej, doskonałej obsłudze oraz innowacyjności.

Nagrodę “Najlepszy Dostawca Innowacji” otrzymał Bossard China za doskonałe zarządzanie częściami C oraz optymalizację zarządzania ostatnią milą w ramach Smart Factory Logistics.

Nagrodę wręczyli Albert Dominko, szef zarządzania zakupami Siemens Mobility oraz dr Guo Nai Shun, szef zarządzania łańcuchem dostaw Siemens Mobility China. Podkreślili oni fakt, że na współpracy Siemensa z Bossardem zyskały obie strony. Stało się tak dzięki wykonalnemu programowi, obejmującemu: analizę procesu, propozycje racjonalizacji logistyki, innowacje oraz udoskonalenie łańcucha wartości produkcji. Wszystko to opierało się na obopólnym zrozumieniu jakości, kontroli kosztów i zminimalizowanego czasu dostawy.

Nagroda ta nie tylko potwierdza udaną współpracę między firmami Bossard i Siemens Signaling. Jest także dowodem uznania firmy Siemens dla innowacyjnej technologii Bossard i Smart Factory Logistics.

Siemens Signaling Company Ltd. (SSCX), utworzona w grudniu 1995 r., jest chińsko-niemieckim przedsięwzięciem Xi'an Railway Signal Company (XRSC) i Siemens Ltd. China (SLC). SSCX zajmuje się opracowywaniem, projektowaniem, produkcją i sprzedażą produktów oraz systemów sygnalizacyjnych dla branży kolejowej, a także związanych z nimi usług inżynieryjnych i posprzedażowych.